Langt størsteparten af de deltagene forældre mødte derfor op i skrud, der i fantasifuldhed langt overgik det svenske kronprinsessebryllup.

Der blev afholdt 2 sejladser med kryds ind til topmærket placeret tilskuervenligt tæt på land, derefter skulle deltagerne runde “bananen” inden målgang i havnen.

Dommere og tilskuere fulgte deltagerne i følgebåde og uddelte henholdsvis straffe eller hjælp afhængig af, hvor meget slik de kunne presse ud af deltagerne.

Efter sejladserne var der fællesspisning med grill og præmieoverrækkelse.
Der var 2 deltagere i Zoom-feltet, hvor Peter Olesen løb med førstepræmien og Jens Brock fik tildelt den eftertragtede Zoom-otto, der skal stå til skue indtil næste år.
Optimisterne havde trukket flere forældre og Jesper Tang vandt en overlegen sejr over Kristian Saouma-Pedersen, mens Lotte Jung sikrede at husstanden fik endnu et trofæ i form af Jumbofar.

Resultaterne kan ses her.

Dommerne havde svære overvejelser omkring præmiering af bedste udklædning, men til sidst blev Kristian fejret blandt opti´erne og Peter blandt Zoom´erne. Om det skyldes at de bar mest pink eller om det var barmens størrelse, der gjorde udslaget skal stå hen i det uvisse.

Vi ser frem til næste års tema og opfordrer sejlerforældrene til at deltage, selv hvis man ikke har mod på at sejle med, er der garanti for et godt grin og hyggeligt samvær over maden. Og så kunne det jo være, at man fik modet til at deltage i løjerne året efter.

Billeder fra arrangementet kan ses her.

/LH

Fagre ungmøer i heftig dyst

Skriv et svar