Solen glimtede i Kerteminde Bugtens blå vand og indtil flere weekendbilister må være stoppet op langs Klintevej for at nyde det betagende syn af hundredevis af sejl fra joller, surfere og kølbåde og de mange følgebåde, der for udenforstående sejlede rundt på vandet i ét stort virvar.

Vejret var virkelig perfekt med masser af solskin og svag til frisk nordøstlig vind. Dette gav dog en del buler på Kerteminde Bugt, så en del C-sejlere ikke fik sejlet det store om lørdagen. Heldigvis tog langt de fleste revanche om søndagen.

Kerteminde Sejlklub Jolleteam var bredt repræsenteret og sejlerne opnåede flotte resultater, Morten og Karina fik følgende:

C-optimister: Karina nr. 50 (gennemførte kun en sejlads).
B-optimister: Morten nr. 8.

Det skal bemærkes at der var rigtig mange nye C-sejlere med i år. Flot at I havde mod på at debutere i så stort et stævne, det lover godt for fremtiden og vi håber, at I har fået lyst til også at deltage i bl.a. Fynskredsens stævner i Korshavn og Svendborg.

Men det var ikke kun på vandet, der blev gået til den. På land havde adskillige hjælpere travlt med alt fra registrering af resultater, opdatering af hjemmeside, flytning af jollevogne, servering af øl, pølser, kaffe og kage i teltet, underholdning i Landkrabbernes paradis og forberedelse af festmiddag til lørdag aften.

De C-sejlere, der havde opgivet at kæmpe mod bølgerne om lørdagen viste iværksætterevner, da de anvendte eftermiddagen til, at sælge malede sten og collager til besøgende i teltet.

Promenaden var fyldt med Kertemindere på gåtur langs havnen, turister på opdagelse, badegæster på vej til og fra stranden, familiemedlemmer til sejlere på shopping i butikkerne og ikke mindst adskillige børn og hunde i fuld fart.

Sail Extreme blev også bemærket af medierne og der var både en flot avisartikel i Fyens Stiftstidende og et indslag i TV2 Fyn (http://www.tv2fyn.dk/video/21958).

MEN også eventyr slutter og de tiloversblevne pølseposer og engangskrus er pakket i kasser, borde afhentet, returvarer afleveret og teltet nedtaget. Tilbage ligger måske et knækket sugerør eller et lyserødt markeringsbånd fra en C-sejler og minder os om pinsens begivenhedsrige dage.

Inden længe mødes Sail Extreme styregruppen og evaluerer forløbet og begynder at opridse de første streger til næste års helt store eventyr. Vi andre må så bare vente.(i spænding).

Resultatlisten for Jolleteamet kan ses på SailExtreme.dk eller her (Stævner/Resultater/ 2009).

Billeder kan bl.a. ses her.

Pinsens Sail Extreme eventyr

Skriv et svar